Hopelijk zijn er weer veel kleurrijke creaties net als voorgaande jaren!
Hopelijk zijn er weer veel kleurrijke creaties net als voorgaande jaren! Foto: Jos Uijtdehaage

Lampionoptocht in Rockanje op zaterdag 14 september

Actueel 891 keer gelezen

Rockanje - Een week na de Lampionoptocht van Oostvoorne volgt die van Rockanje en wel op zaterdag 14 september. Omdat er geen thema is verbonden aan de optocht in Rockanje, is iedere creatie welkom. Dus als je mee hebt gedaan in Oostvoorne, loop, fiets, rijdt gezellig mee, je bent van harte welkom in Rockanje om mee te doen en ook kans te maken op een van de prijzen.

Als je niks kunt bedenken of geen tijd hebt iets te maken, kun je natuurlijk ook gewoon meelopen met alleen een lampion. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. Er zijn drie categorieën te weten: lopers, fietsers/ kleine karren en grote wagens. In iedere categorie zijn er prijzen voor de nummers 1 t/m 3 in de vorm van een beker en VVV-cadeau bonnen. Ze hebben ook de categorie tuinen. Voor de mooist versierde tuin aan de route is er een tuinprijs te winnen, beschikbaar gesteld door Tuincentrum Torreman. Voor de tuinen langs de route is een feestelijke verlichting voldoende om door de jury te worden beoordeeld. Tevens is er een speciale prijs beschikbaar gesteld door Rockanjescape room The Butcher.

De route is dit jaar als volgt: inschrijving hal Stuifakker vanaf 18:45 en start 20:15, Briggemandreef, Dwarsweg, Dirk van Voornelaan, Baljuwlaan, Heemraadlaan, Jeneverbesstraat, Morelstraat hier wordt pauze gehouden, Alardusdreef, Mercuriuslaan, Jupiterlaan, Van Leijdenstraat, Floris van Eijkstraat, Dorpsweg, Zeeweg, Raadhuislaan, (einde) Gemeentehuis. Voor meer info kijk op de Probaro website www.Probaro.nl

Of houdt de Facebookpagina in de gaten!

Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant