Het naar afgelopen zondag uitgestelde straattekenen in Rockanje voltrok zich onder een lekker zonnetje.
Het naar afgelopen zondag uitgestelde straattekenen in Rockanje voltrok zich onder een lekker zonnetje.

Straattekenen Rockanje: 'verplaatst naar het zonnetje'

Actueel 449 keer gelezen

Rockanje – De weersvoorspellingen voor afgelopen vrijdag waren niet best, dus besloot de organisatie wijselijk om het Straattekenen in Rockanje te 'verplaatsen naar het zonnetje'. En dat lukte, want afgelopen zondag kleurden ruim 100 (!) kinderen het asfalt van de Rockanjese Dwarsweg met stoepkrijt in bonte kleuren.

Het straattekenen was tevens het afscheid van Rianne van Oeveren. Ze organiseerde het afgelopen zondag voor de negende keer en werd voor haar inspanningen in het zonnetje gezet. Een zonnetje dat door het uitstel van de vrijdag naar de zondag ook echt scheen! Naast een leuk tekenuurtje was er voor alle deelnemers ook een lekker ijsje, dit jaar gesponsord door 'De Jongens' aan de Rockanjese Dorpsweg.

Prijswinnaars
0-3 jaar: 1. Jaide Heiko (regenboog, zon en boom , 2. Wolf Boerhouwer (kleurrijke tekening), 3. Febe Poell (zon en hond); 4-6 jaar: 1: Aimee Bruinsma (zichzelf en hartjes), 2. Dann Mito (regenboog en bloemen), 3. Isis Hagenaars (vos en boom), 4. Finn Hollanders (draaikolk en wer- velwind); 7-9 jaar: 1. Joly en Feye Blok (vrolijke eenhoorn), 2. Dinant van Luik (dansend monster), 3. Cheyenne Ouwendijk (bloemenzee); 10-12 jaar: 1. Anne Roskam (Peppa big), 2. Stefanie Bakker (letters), 3. Kyara Gomes (vrolijke letters).

Fotografie: Wil van Balen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant