Burgemeester Peter de Jong gaf afgelopen zaterdag het officiële startsein voor de goed bezochte Winterfair van Rockanje. (Foto: MMV).
Burgemeester Peter de Jong gaf afgelopen zaterdag het officiële startsein voor de goed bezochte Winterfair van Rockanje. (Foto: MMV). Foto: MMV

Winterfair in Rockanje brengt Westvoorne alvast in kerststemming!

Algemeen 509 keer gelezen

Rockanje – De voetsporen van Sinterklaas, op weg naar de stoomboot die hem vorige week vrijdag weer terug voer naar Spanje, waren nog niet vervaagd, maar dat weerhield Westvoorne er niet van om zich in het afgelopen weekeinde massaal op het komende kerstfeest te storten.

Met onder andere een winterfair aan de Zeeweg in Rockanje werd er alvast een stevig voorproefje genomen op de huiselijke gezelligheid die wacht in de donkerste dagen van het jaar. De omstandigheden waren zaterdag ideaal voor deze winterfair die op initiatief van Annieta Klip en Marjan Ruijs van 'Net Wat Anders' in Rockanje plaatsvond. Weinig wind, droog weer en een temperatuur ver boven het vriespunt vormen een combinatie die begin december een zeldzaamheid is. Dus de verre van beschut gelegen Rockanjese Zeeweg profiteerde daar optimaal van.

Vele bezoekers namen afgelopen zaterdag dan ook de moeite om een rondje Zeeweg/Raadhuislaan te maken, snuffelend bij de vele gezellige kramen en genietend van de afwisselend stemmige en vrolijke muziek van dweilorkest de Dorsvlegels en 'De Karrewiets'. In 'Net Wat Anders' was het een komen en gaan van bezoekers die niets dan lof hadden voor wat Annieta Klip en Marjan Ruijs rondom hun outlet voor originele cadeauartikelen en decoraties hadden neergezet.

Fotografie: MMV

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant