Sander de Ruijter opende de score voor rockanje iop beziek bij Herkingen '55. (Archieffoto: Wil van Balen).
Sander de Ruijter opende de score voor rockanje iop beziek bij Herkingen '55. (Archieffoto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

Rockanje achterhaalt NTVV en loopt in op OHVV

Algemeen 284 keer gelezen

Herkingen - Door een 1-3 zege bij Herkingen '55 achterhaalde Rockanje nummer twee NTVV op de ranglijst van de vierde klasse I. OHVV speelde gelijk, dus liep Rockanje ook twee punten in op de koploper uit Oudenhoorn.

Op een met NTVV gedeelde tweede plaats Rockanje gaat Rockanje komende zaterdag tegen WFB, de club waar Rockanje-trainer Harry Rusken werkzaam was voor zijn komst naar sportpark Drenkeling, de laatste wedstrijd voor de winterstop in.

Vertrek
Hoewel de resultaten van het eerste elftal van de club van sportpark Drenkeling daartoe absoluut geen aanleiding geven, kondigde Rusken in de week voor het duel bij Herkingen '55 zijn vertrek aan. 'Ik probeer al sinds mijn komst naar Rockanje, en dat is nu anderhalf jaar geleden, bepaalde dingen in de gang van zaken te veranderen,' aldus Rusken, 'maar de club gaat daar niet in mee. Dan is het verstandiger om aan het einde van dit seizoen de samenwerking te beëindigen.'

Routinier
Sander de Ruijter opende in het duel bij Herkingen de score voor de Oranjehemden, die dankzij de goal van de routinier met een 0-1 voorsprong de rust ingingen. In de tweede helft gaven Yoeri 't Mannetje en Sven Groenenboom de zege met hun treffers meer glans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant