Afbeelding

Ook Westvoorne doet mee aan 'NL Doet'

Actueel 137 keer gelezen

Westvoorne – Goed voorbeeld doet goed volgen. Na de beelden in het TV-journaal van acht uur van een klussende koning Willem-Alexander en een vervende koningin Maxima in het kader van NL-doet, kon B&W van Westvoorne niet achterblijven.

Dus zetten de wethouders Bert van der Meij, Erik Mulder en Jan van Rij en burgemeester Peter de Jong zich vorige week vrijdag vrijwillig aan het werk in het kader van de grootste vrijwilligersactie van Nederland die elk jaar door het Oranje Fonds wordt georganiseerd. De Catharinastichting (Stuifakkers) en historisch museum De Duinhuisjes in Rockanje en stichting Hobbywerkplaats in Oostvoorne waren de instanties die zich mochten verheugen in de vrijwillige handenarbeid van de Westvoornse bestuurders.

Voltallig
Het voltallige Westvoornse college van B&W was actief vorige week vrijdag. Wethouder Van der Meij stak de handen uit de mouwen in Stuifakkers. Wethouder Van Rij en wethouder Mulder hielpen bij De Duinhuisjes en burgemeester De Jong zette zich in voor Gered Gereedschap in de Hobbywerkplaats in Oostvoorne.

Fotografie: Jos Uijtdehaage.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant