Afbeelding

"Randstedelijk" in Stuifakkers Rockanje

Actueel 408 keer gelezen

Rockanje - Op donderdag 18 april is het Randstedelijk Mannenkoor Spijkenisse onder leiding van Arjan Breukhoven weer te gast op de donderdag voor Pasen, tijdens de SWOR/Trefpuntavond in Stuifakkers.

Het Randstedelijk Mannenkoor blijft een bijzonder mannenkoor met leden van geheel Voorne-Putten. Het bijzondere komt ook tot uitdrukking in uitgebreide het repertoire. Dit neutrale koor heeft namelijk in de jaren na de oprichting een geheel eigen gezicht weten te creëren. Het repertoire bestaat dan ook uit onder meer populair klassieke muziek, hoogtepunten uit musicals, volks- en vaderlandse liederen, negrospirituals en geestelijke muziek. Repertoire dat zeker uitnodigt om mee te zingen.

Telkens blijkt weer dat dit koor in goede handen is bij dirigent Arjan Breukhoven, welke het tot grote hoogte heeft weten te brengen.

Dus wederom een SWOR/Trefpuntavond vol mooie koorzang en pianospel van de dirigent, welke weer gratis toegankelijk is voor alle 55 plussers uit Westvoorne. De start is om 19.30 uur, in "de Branding", de ruimte binnen woonzorgcentrum Stuifakkers waar cultuur, culinair en welzijn elkaar ontmoeten, maar om 19.00 uur is er al gelegenheid om vooraf een kopje koffie te gebruiken aan de Briggemandreef in Rockanje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant