Afbeelding

Strandwandeling voor honden en baasjes

Actueel 195 keer gelezen

Rockanje - Het is weer zover! Op zondag 23 oktober organiseert Fish4Dogs in samenwerking met Strandclub View aan de 2e slag opnieuw een heerlijke strandwandeling voor honden en hun baasjes.

Deelnemen is gratis, inclusief de heerlijke koffie en vers appelgebak na afloop! Iedereen kan meewandelen met zowel pups als volwassen honden. De volwassen honden lopen het eerste stuk van de wandeling aangelijnd om te voorkomen dat de pups onder de voet worden gelopen. Daarna kan men zelf beslissen of de volwassen honden los of aangelijnd verder willen lopen. De pups lopen een klein stukje mee en krijgen meteen puppytraining. Zij geeft een leuke en informatieve uitleg over het wandelen met pups. Wat kan je wel doen en wat beter niet? De pups zijn immers nog in de groei en ravottend op het strand lopen de pups het risico op blijvende gewrichtsbeschadiging.

Gedurende de hele ochtend is de dierenambulance van Dieren4U aanwezig. Fish4Dogs gaat er natuurlijk van uit dat de wandeling vlekkeloos verloopt, maar de aanwezigheid van Dieren4U is altijd een fijn gevoel. Ook krijgen deelnemers de kans om de dierenambulance van binnen te zien en vragen te stellen aan de aanwezige vrijwilligers.

Na afloop van de wandeling worden alle deelnemers getrakteerd op koffie en thee en een heerlijk stuk appeltaart bij Strandclub VIEW. Uiteraard verlaat geen enkele deelnemer het strand zonder de goed gevulde, gratis Fish4Dogs goody bag voor de honden.

Aanmelden is gratis en kan via marian@fish4dogs.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant