Afbeelding

40 jaar collectant bij de Nierstichting Rockanje

Actueel 293 keer gelezen

Rockanje - Mevrouw N. Poot is met 83 jaar de oudste collectant in Rockanje. Ze heeft dit jaar voor de 40ste keer gelopen en is nog niet van plan om er mee te stoppen.

De afgelopen tijd heeft zij veel mee gemaakt, maar niets staat haar in de weg om toch de collecte te lopen. De Nierstichting feliciteert haar van harte!

Mevrouw M. Kroon-Delhaas en Mevrouw K. Wageveld hebben een mooie speld gekregen voor 10 jaar lopen voor het collecteren.

Mevrouw Kramer is helaas door ziekte getroffen, maar heeft dit jaar wel al voor de 39e keer gelopen, ook zij wordt van harte gefeliciteerd en bedankt voor alle jaren, want dit is haar laatste jaar als collectante geweest.

De Nierstichting heeft in Rockanje een bedrag opgehaald van € 1.587,17, in Oostvoorne € 3.440,--, in Tinte € 456,-- en in Brielle € 3.284,48, een totaalbedrag voor Westvoorne en Brielle dus van € 8.767,65. Heel hartelijk dank aan alle gevers en de collectanten!

Ellis Bolkenbaas, collecte coördinator Rockanje, is bezig aan het laatste jaar voor haar voor de Nierstichting. Wie interesse heeft om haar op te volgen, kan bellen met 06.53.53.56.78 of met de Nierstichting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant