André Breinburg bekroonde een goede invalbeurt met de derde treffer voor OVV. * Archieffoto: Wil van Balen.

Tweede seizoenszege OVV, VOC ruim geklopt

Actueel 155 keer gelezen

Oostvoorne - Tegen VOC, zonder de gebroeders Wessel en Felix Verhaar beduidend minder dan vorig seizoen, pakte OVV afgelopen zondag op eigen veld de tweede zege van het seizoen.

'Deze overwinning hadden we hard nodig,' zei OVV trainer Rob Vuik na afloop. 'We doen er tijdens de trainingen alles aan. Gewoon omdat we ons gebrek aan kwaliteit moeten compenseren. Maar als je niet af en toe beloond word is de lol er al gauw af. We hebben nu 7 punten en zijn enkele plaatsen gestegen op de ranglijst waardoor we weer aansluiting hebben met de middenmoot.'

Stilte
De wedstrijd begon met een minuut stilte vanwege het overlijden van twee zeer gewaardeerde OVV-vrijwilligers Bert van t Sant, penningmeester van de club van 100 en Rian Timmermans, al jaren werkzaam in de kantine. Toen scheidsrechter Post uit Den Haag het startsein gaf creëerde een gretig OVV een aantal doelkansen maar keeper Vis van VOC had het geluk een aantal keren aan zijn zijde. Zoals bij en vrije trap vanaf 40 meter van Timo Lemmens. Deze ging rakelings naast. Toch kwam de 1-0 op het scorebord, toen Tom Klaassen een fout in de VOC-defensie perfect afstrafte. Toen Gerard Dronkers na rust hands maakte net buiten de 16 leek VOC te gaan scoren. Met een bliksemreactie wist Dronkers echter een treffer te voorkomen. Met een fraaie lob scoorde Pascal van Hulst hierna de 2-0. En André Breinburg de 3-0.