Net als bij het touwtrekken in Vierpolders begon Rockanje-Abbenbroek met een minuut stilte vanwege het overlijden van een 10-jarig meisje in Vierpolders. * Foto: Wil van Balen.

Rockanje maakt slechte eerste helft na rust goed

Actueel 446 keer gelezen

Rockanje – Rockanje hield afgelopen zaterdag door een 3-1 zege op Abbenbroek aansluiting met de bovenste ploegen in de vierde klasse F.

De ploeg van Hans de Heer blijft koploper GHVV, dat met 7-0 uithaalde tegen BZCZuiderpark op drie punten volgen en zag Hekelingen onverwachts onderuit gaan bij TransvaliaZW.

Beter
Abbenbroek kwam veel beter uit de startblokken dan de thuisclub. De bezoekers domineerden de gehele eerste helft en gingen met een terechte 0-1 voorsprong (goal van mark Bubberman) de kleedkamer in voor de rust.
'We mochten van geluk spreken dat we het duel na rust nog konden kantelen,' sprak Rockanje-trainer Hans de Heer na afloop van een tweede helft waarin Rockanje de duels veel feller aanging en waarin Muhamed Baydar zijn ploeg met de gelijkmaer de weg wees naar de winst. 'We begonnen in de eerste helft veel te slap. Dat kan geen ploeg zich veroorloven, hoe goed je ook bent.'

Bravenboer
Ondanks de vlotte gelijkmaker van Baydar, duurde het tot vlak voor tijd voordat toch weer Arie Bravenboer, die voortdurend twee bewakers van Abbenbroek op zijn lip had, de winnende 2-1 kon maken. Dat 3-1 kwam ook van Bravenboer.