Afbeelding

Autocenter Oostvoorne is klaar voor een mooie toekomst!

Actueel 1.933 keer gelezen

Oostvoorne – Met ingang van 1 januari dit jaar is Autocenter Oostvoorne op industrieterrein Pinnepot fors uitgebreid. In het pand aan de overkant van het reeds bestaande bedrijf, waar voorheen Hyundai dealer Van Trigt huisde, is nu een tweede receptie en showroom van het garagebedrijf ondergebracht.

'Autocenter Oostvoorne is een Full Service Autobedrijf dat is aangesloten bij overkoepelende brancheorganisaties als Bovag en AutoCrew,' zegt directeur Peter Blommers. 'We zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van alle merken. We hebben permanent zo'n 80 occasions op voorraad en zijn blij met de kans om ons autoaanbod nu in een veel grotere behuizing te kunnen tonen.'

Het team

De dagelijkse leiding bij Autocenter Oostvoorne is in handen van directeur en eigenaar Peter Blommers. Ook heeft hij de boekhouding en de verkoop onder zijn hoede. Het werkplaatsteam bestaat uit vijf automonteurs. De 1e monteurs Rene, Leen, Evert, Haydara en Patrick, die bij Autobedrijf Berkel vandaan komt, hebben allemaal veel ervaring opgedaan bij diverse merkdealers. Autocenter Oostvoorne is bovendien ook een erkend leerbedrijf met twee gecertificeerde leermeesters. De 1e receptie wordt bemand door Petra, de vrouw van Peter en Sieneke, die ook een deel van de boekhouding doet, bemant de 2e balie samen met Patrick van der Sluis. Patrick is een bekend gezicht, want hij is na de verhuizing van van Trigt op zijn plek in Oostvoorne gebleven, maar dan bij Autocenter Oostvoorne. Bijna alle dagen van de week hebben ze ook een ZZP-er die de auto's conditioneert, poetst en reinigt voor klanten.

Enige garagebedrijf in Oostvoorne

'Autocenter Oostvoorne is nu nog het enige garagebedrijf in Oostvoorne,' beseft Peter Blommers. 'Ik denk dat wij daardoor zeker in een behoefte voorzien door onze capaciteit uit te breiden. Zowel op het gebied van onderhoud en service, als op het gebied van aanbod aan auto's. De mensen ervaren het als prettig om in de buurt een bedrijf te hebben waar ze terecht kunnen voor het onderhoud aan hun auto, ongeacht het merk. Wij zijn een erkend reparateursbedrijf, dus niet alleen voor onderhoud kan men bij ons terecht, maar ook voor garantiewerkzaamheden. Wij werken dan ook met originele (Bosch)onderdelen, maar in het geval van een Hyundai, ook met originele onderdelen van een erkende Hyundai dealer.' Bij Autocenter Oostvoorne kunt u onder meer terecht voor aircoservice- en reparatie (Qualified aircospecialist), APK voor personenauto's, lichte bedrijfswagens en campers, onderhoud, inspectie en reparatie voor alle merken, bandenservice, schadereparatie, storingsdiagnose, dieselservice (Qualified dieselspecialist), trekhaken en vervangend vervoer. Het garagebedrijf is ook aangesloten bij AutoCrew, een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw problemen snel en goed worden opgelost. Auto Center Oostvoorne is bovendien ook aangesloten bij de BOVAG.

Dus bent u op zoek naar een garage in Oostvoorne die proactief meedenkt over het onderhoud van uw auto? Dan is Autocenter Oostvoorne uw garage die alle diensten biedt voor uw auto of lichte bedrijfswagen, ongeacht het merk!

Autocenter Oostvoorne, Langeweg 2 en 5, Oostvoorne. Tel: 0181-482755.

Foto: Jos Uijtdehaage.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant