Een geweldig bedrag waar Signi zoekhonden heel erg blij mee is!
Een geweldig bedrag waar Signi zoekhonden heel erg blij mee is!

Jeugdcentrale Tinte en Toneelvereniging ICC steunen Signi zoekhonden

Actueel 352 keer gelezen

Tinte - Op zaterdag 28 januari, vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari bracht toneelvereniging ICC hun jaarlijkse uitvoering op de planken in het Verenigingsgebouw van Tinte. Dit jaar de klucht 'Dubbel op' geschreven door Jon van Eerd. De drie avonden werden gespeeld voor een uitverkocht zaal en het was een groot succes!

Jeugdcentrale Tinte wil daarom iedereen bedanken die aan deze voorstelling heeft meegeholpen en met name de sponsors die het mogelijk maakte na de voorstellingen een grote verloting te houden. Dit jaar is met de opbrengst van de verlotingen een bedrag gedoneerd aan Signi zoekhonden van maar liefst € 1250,=. Een geweldig bedrag waar Signi zoekhonden heel erg blij mee is.

Signi zoekhonden is een non-profit stichting die ten doel heeft vermiste mensen op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoekteam. Zij zijn gespecialiseerd in het zoeken met honden naar verdronken personen, het volgen van een spoor – mantrailen – en vermiste personen in rampgebieden. Signi zoekhonden stelt in haar werkzaamheden één ding centraal: het vinden van vermiste personen en het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken.

Jeugdcentrale Tinte en Toneelvereniging ICC wenst Stichting Signi zoekhonden veel succes met hun mooie doel!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant