Afbeelding

De opening van het 58e Longpunt is een feit

Actueel 152 keer gelezen

Regio - Op 9 februari j.l. is onder veler belangstelling het 58e longpunt van start gegaan onder de naam Longpunt Rozenburg. De bijeenkomst van 9 februari stond in het teken van Longziekten en hoe ga je ermee om. De gastspreker, dr. J. in 't Veen, longarts in het Franciscus Vlietland Ziekenhuis, heeft onder andere uitleg gegeven over de verschillen tussen Astma en COPD.

De aanwezige gasten mochten de arts tijdens zijn uitleg onderbreken met vragen. Hiervan is dan ook gretig gebruik gemaakt. Onder het genot van een kopje koffie en een stukje taart is er flink gediscussieerd. Er worden vier keer per jaar bijeenkomsten gehouden in de zaal van de muziekvereniging de Ontmoeting, Koninginnelaan 9 te Rozenburg en behelst alle dorpen en steden van Hoogvliet tot aan Rockanje, Oostvoorne, etc. etc.

Volgende in april
De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdagmiddag 5 april van twee tot vier uur. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Dhr. Bas de Korte, fysiotherapeut en gespecialiseerd in bewegen bij longziekten. Dit is dan ook direct de titel van deze bijeenkomst.

Iedereen is welkom, toegang is gratis voor leden en niet-leden en de koffie/thee staat klaar. De gasten worden verzocht geen luchtjes te gebruiken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant