Afbeelding

Rozenburgs mannenkoor in Stuifakkers

Actueel 564 keer gelezen

Rockanje - Het 90-jarige Rozenburgs Mannenkoor verzorgt op donderdag 23 februari een adembenemend optreden in "zaal het Getij" van woonzorgcentrum Stuifakkers in Rockanje. 

Dit fantastische koor, dat met veel overtuiging voor elkaar, maar ook vooral met elkaar zingt, bestaat uit zo'n 90 leden komende uit alle windstreken rondom Rozenburg en de gemeente zelf. Het koor heeft in de loop der jaren een grote naam opgebouwd in Nederland en ver buiten onze landsgrenzen, met als hoogtepunten concerten in grote theaters als het Circustheater in Scheveningen en De Doelen in Rotterdam.

Tevens werden er koorreizen ondernomen naar Östringen in Duitsland, Wenen en Praag. Ook een verre reis naar Canada werd ondernomen, en wel naar Fredericton in de provincie New Brunswick. De start op deze donderdagavond, die weer gratis toegankelijk is voor alle 55 plussers uit Westvoorne, is om 19.30 uur, maar de zaal van het woonzorgcentrum aan de Briggemandreef in Rockanje gaat om 19.00 uur al open voor diegenen die nog een kopje koffie willen gebruiken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant