Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Vuurwerkshow nieuwjaar Westvoorne nog onzeker

Actueel 162 keer gelezen

Westvoorne – Het is onzeker of er dit jaar weer een vuurwerkshow in Westvoorne is. In september komt meer duidelijkheid over het wel of niet doorgaan van het evenement.

Dit jaar jaar werd voor het eerst het nieuwe jaar met gemeentelijk vuurwerk ingeluid. De gemeente Westvoorne betaalde de vuurwerkshow bij de burcht in Oostvoorne. Het evenement op de Hofwei is door zo'n 350 mensen bezocht. De gemeente heeft onlangs een overleg met ondernemers gehad over een nieuwe vuurwerkshow. Als er vanuit de kant van ondernemers geen belangstelling is, komt er ook geen vuurwerkshow.

Eerder bleek er geen ondernemer bereid te zijn een evenement rondom een vuurwerkshow te organiseren. De gemeente investeerde voor de eerste vuurwerkshow zelfs 5.000 euro extra om de organisatie, waaronder catering, muziek en beveiliging, af te kopen. Dit betrof een eenmalige uitgave. Na het zomerreces geeft burgemeester Peter de Jong van Westvoorne meer duidelijkheid. De kosten voor een vuurwerkshow zijn minimaal 5.000 euro.

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant