Afbeelding
Foto: John de Pater

Overhandiging graffitikunstwerk door jonge mantelzorgers

Actueel 353 keer gelezen

Rockanje - Woensdag 12 juli ontvingen wethouders Paméla Blok-van Werkhoven van gemeente Westvoorne en Wilbert Borgonjen van gemeente Brielle een graffitikunstwerk. Het kunstwerk is gemaakt door jonge mantelzorgers bij een activiteit van MEE Zuid-Hollandse Eilanden. De overhandiging vond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Rockanje.

De gemeenten Brielle en Westvoorne vinden het belangrijk dat ook jonge mantelzorgers worden ondersteund en elkaar op een leuke manier kunnen ontmoeten. MEE Zuid-Hollandse Eilanden organiseert hiervoor verschillende activiteiten. Ook zorgen zij, als een mantelzorger daar behoefte aan heeft, voor een persoonlijk gesprek met een mantelzorgconsulent.

Wethouder Borgonjen: "Van alle jongeren in Nederland is één op de vier een jonge mantelzorger. Het zorgen voor een familielid kan soms ook wat te veel worden. Daarom is het zo belangrijk dat jonge mantelzorgers worden ondersteund." Wethouder Blok-van Werkhoven: "Samen leuke dingen doen zorgt voor afleiding. Doe mee met de activiteiten van MEE Zuid-Hollandse Eilanden, praat over je situatie en deel je zorgen. Als jonge mantelzorger sta je er niet alleen voor."

Foto: John de Pater

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant