Afbeelding

Meivakantie in je bieb!

Algemeen 254 keer gelezen

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. Ontdek het volledige programma op www.bzhd.nl

Gezamenlijk Vraagpunt

Bij het Gezamenlijk Vraagpunt kun je terecht met vragen over welzijn, financiële ondersteuning, DigiD, gemeentelijke regelingen, hulp bij echtscheiding en meer.

Medewerkers en vrijwilligers van verschillende organisaties staan voor jou klaar om persoonlijk advies en informatie te geven en, indien nodig, door te verwijzen naar de juiste instanties. Het vraagpunt vind iedere donderdag van 9.00-12.00 uur plaats in De Vliet 12 in Hellevoetsluis. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de Bibliotheek.

Vakantiecursus

Ga je binnenkort op vakantie? Meld je dan aan voor een vakantiecursus Spaans, Italiaans of Engels. Deze cursussen starten binnenkort in verschillende vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de Bibliotheek.

Voel je goed!

Wil je graag op een makkelijke manier uitleg over gezond eten en meer bewegen? Meld je gratis aan voor de cursus ‘Voel je goed!’. De cursus start op 15 mei en bestaat uit adviezen van een diëtist en lessen van een vrijwilliger. Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de Bibliotheek.

Maand van de vitaliteit

In mei organiseren we diverse activiteiten met het thema vitaliteit! Wandel mee met een kruidenwandeling, leer meer over de kracht van voeding, doe mee aan een cursus Biodanza, maak kennis met Tai Chi/Qi Gong, leer meer over kruidengeneeskunde en nog veel meer!

Op 23 mei is niemand minder dan coach en schrijver Duco Bauwens bij ons te gast in Bibliotheek Hellevoetsluis. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de Bibliotheek.

Vacature vrijwilliger VoorleesExpress

Ben je gek op voorlezen en wil je helpen om taalachterstand tegen te gaan? Meld je aan als voorlezer bij de VoorleesExpress! Door middel van taalspelletjes en voorlezen draag je bij aan de taalontwikkeling, versterk je het gevoel voor de Nederlandse taal en vergroot je de woordenschat bij kinderen. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de Bibliotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant