Zepp Jacobs scoorde de 2-1 voor Brielle in de uitwedstrijd bij BVCB. (Archieffoto: Wil van Balen).
Zepp Jacobs scoorde de 2-1 voor Brielle in de uitwedstrijd bij BVCB. (Archieffoto: Wil van Balen). WILVANBALEN

Brielle onderuit bij BVCB, punt voor Rockanje

Algemeen 237 keer gelezen


Bergschenhoek/Rockanje – Brielle verloor op bezoek bij BVCB met 2-1. Rockanje scoorde niet in de derby tegen Hekelingen, maar pakte toch een punt: 0-0.

Brielle kan niet meer direct degraderen en kan zich in de resterende twee duels van de competitie voorbereiden op de nacompetitie waarin het degradatie moet zien te vermijden. 

Jacobs
Zepp Jacobs, die ’t Geuzenpark na dit seizoen vaarwel zegt om full time aan de slag te gaan voor de BVO Feyenoord, redde met het scoren van de 2-1 de eer voor de ploeg van interim-trainer Marco Jalink. 

Gaatje
‘We gaan in de resterende twee wedstrijden bij WCR en thuis tegen SCO ’63 tot het gaatje om degradatie te voorkomen,’ aldus Rockanje-trainer Ad Reijtenbagh afgelopen zaterdag na het 0-0 gelijkspel tegen subtopper Hekelingen. ‘Komende zaterdag spelen we geen competitie. Op 20 mei gaan we naar WCR en we sluiten de competitie op 27 mei af met een thuiswedstrijd tegen SCO ’63. Hopelijk zijn we dan nog steeds vierdeklasser.’

Vrij
Ook Brielle is komende zaterdag vrij, omdat de Geuzenploeg al op 31 maart de vooruitgeschoven wedstrijd tegen Terneuzense Boys speelde (en verloor). Brielle speelt pas op 20 mei weer, uit bij SHO.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant