Afbeelding

Koningsspelen 2024 bij Voorne Atletiek

Algemeen 223 keer gelezen

Brielle - Vorige week vrijdag mocht Voorne Atletiek weer 150 leerlingen uit de bovenbouw van verschillende scholen uit Brielle e.o. ontvangen op de atletiekbaan op het Geuzenpark in Vierpolders om hen tijdens de Koningsspelen kennis te laten maken met de geweldig veelzijdige atletiek sport.

Vijf trainers van de vereniging hadden elk een onderdeel voorbereid. Viggo gaf horden training, Martijn liet de kinderen balwerpen, David verzorgde het verspringen, Ninke deed de sprint/ estafette en Ton de 400 mtr. run. Dankzij hun inzet en het mooie zonnige weer, kan weer worden terug gekeken op een zeer geslaagde en sportieve ochtend met heel veel blije en enthousiaste kinderen. Bovendien kreeg een leerling van een van de scholen ook nog een verjaardagsfelicitatie via een reclame vliegtuigje dat veel bekijks trok.

Kortom de trainers van Voorne Atletiek hebben weer hun beste beentje voorgezet om de leerlingen van leuke Koningsspelen te laten genieten!

Voor jong en oud is van alles te beleven bij Voorne Atletiek met de enige atletiekbaan op Voorne. Kom gerust eens een kijkje nemen bij de trainingen of doe een paar keer gratis mee om te zien of het ook iets voor jou is.Stuur een mail naar pr@voorneatletiek.com of kijk op de website voor de trainingstijden!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant