Afbeelding

Inzamelingsactie voor operatie van Kaatje

Actueel 175 keer gelezen

Spijkenisse - Kaatje, een lief, mooi poesje van 7 jaar. Als er een kat is die een goed leven verdiend dan is het Kaatje. Er is een ding dat het belemmerd: ze heeft een pijnlijke aandoening, Resorptie laesies.

Bij deze aandoening maken cellen die betrokken zijn bij de tandafbraak, gaatjes in de tanden of kiezen waardoor afbraak optreedt. Het harde weefsel van de wortel wordt afgebroken en wordt vervangen door zachter weefsel. Het proces breidt zich steeds verder uit en zal steeds pijnlijker worden. Er is eigenlijk maar één soort behandeling mogelijk. Alle aangedane tanden en kiezen moeten getrokken worden. Het bovenstaande verhaal is van toepassing op Kaatje. Haar gebit is zo slecht dat er geopereerd moet worden. Alleen de operatie kost al ongeveer € 400, - en dat is een hoop geld, daarna natuurlijk de nazorg. Wij willen haar helpen, van de pijn en het ongemak af en daarna aan een gouden mandje. We kunnen dit niet alleen! Iedere euro telt, iedere donatie is welkom. Heb je een paar euro om te doneren? Elk bedrag is welkom!

Het rekeningnummer is NL05INGB0003963156
t.n.v. De Dierenbescherming
O.v.v.: OPERATIE KAATJE
Meer informatie, tel. 088-34 37 130 (locatie Spijkenisse) of kijk eens op onze website https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant