Afbeelding
Foto: PR

Eilandentoernooi judovereniging Ichikan

Algemeen 783 keer gelezen

Rockanje – Met ruim 80 inschrijvingen was dit weekend het eerste Eilandentoernooi van Ichikan een feit. Zoals elk jaar organiseert judovereniging Ichikan een regionaal toernooi waar verenigingen en judoclubs uit de buurt aan mee kunnen doen. De opzet van dit toernooi was om beginnende en iets meer ervaren judoka's een podium te bieden om ervaring op te doen.

De zaal was ingericht met twee wedstrijdmatten en voorafgaand aan het toernooi hadden zes vrijwilligers van Ichikan een scheidsrechterscursus gevolgd om alle nieuwe judoregels, die per 1 januari 2017 van start gingen, goed te kunnen doorvoeren. De judoka's streden in MFC de Merel te Rockanje in 17 verschillende leeftijds- en gewichtsklasse om kampioen te worden in hun klasse. De gehele dag waren er mooie partijen te volgen en waren de deelnemende judoka's flink aan elkaar gewaagd. De judoka's van Ichikan hebben zich ook van hun beste kant laten zien en 5 daarvan wisten de eerste plaats te behalen. De trainers waren uiterst tevreden. Hetgeen wat aangeleerd was, kwam mooi naar voren en het verrichte werk werd mooi beloond. De dag werd vrijwel geheel blessurevrij afgesloten. De organisatie kon tevreden terugkijken op een geslaagd toernooi.

De uitslagen zijn als volgt:

1e prijs: Colin Leentvaar, Luuk Sprengers, Joey Lillis, Bjarne v.d. Genugten, Tom Sprengers

2e prijs: Mick Bogerd, Sanne van Eijl, Inge van Mil, Jelte Dedert, Sem van Wijk, Ties van Erkel

3e prijs: Linus Grootveld, Marieke van 't Hof, Jelle van Mil, Berend Kuipers, Giovanni Pijpers, Tjaard Kuipers, Naud Voskuilen, Tom van den Berg

4e prijs: Ties Groenenboom, Martin Schenk, Guus Groenenboom, Giorgos Marmarinos, Brendt Schenk, Sander van 't Hof

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant