Afgelopen maandag feliciteerde burgemeester De Jong het echtpaar Bravenboer-Bravenboer, dat afgelopen zaterdag 70 jaar getrouwd was. *
Afgelopen maandag feliciteerde burgemeester De Jong het echtpaar Bravenboer-Bravenboer, dat afgelopen zaterdag 70 jaar getrouwd was. * Foto: familiefoto

Echtpaar Bravenboer-Bravenboer 70 jaar getrouwd

Algemeen 863 keer gelezen

Rockanje – Afgelopen zaterdag was het echtpaar Bravenboer-Bravenboer uit Rockanje 70 (!) jaar getrouwd. Reden voor burgemeester Peter de Jong om afgelopen maandag langs te gaan bij zorgcentrum Stuifakkers aan de Briggemandreef in Rockanje om namens de gemeente Westvoorne zijn felicitaties over te brengen.

Johan Bravenboer, die op 12 juni 94 hoopt te worden, en zijn vrouw Dirkje Bravenboer-Bravenboer (91) zijn geboren en getogen Rockanjenaars. Johan was zijn gehele werkzame leven tuinder, maar de laatste zestien jaar voor zijn pensioen werkte hij 'op de fabriek' in het Europoortgebied. Het echtpaar woont vanaf het eerste uur in Stuifakkers en verbleef daarvoor nog elf maanden in Swinshoek, voordat dat zorgcentrum naar Stuifakkers verhuisde.

Trots
Precies op de 70ste trouwdag van Johan en Dirkje, die twee kinderen en twee kleinkinderen hebben, trad Michiel, een van de twee kleinzoons van het echtpaar afgelopen zaterdag in het huwelijk. 'Dat vond Michiel een mooie datum om te trouwen,' zegt Dirkje Bravenboer trots. 'Daarom hebben Johan en ik het vieren van onze trouwdag uitgesteld. De familie gaat ons verrassen. Wanneer precies weten we nog niet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant