Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Michel Bahnerth van Van Hemert Elektra

Algemeen 1.573 keer gelezen

Oostvoorne – Begin januari is Van Hemert Elektra vanuit Maassluis verhuisd naar het industrieterrein de Pinnepot. Van Hemert Elektra is al sinds 1923 een gevestigde naam in Maassluis. Sinds zes jaar is Michel Bahnerth de eigenaar van het bedrijf.

Het bedrijf is gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van service, onderhoud, inspectie, uitbreiding en aanleg van complete elektronische installaties voor aannemers, scholen, kinderdagverblijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, industrie, gemeentes, maar ook particulieren. In deze regio behoren onder andere de gemeente Westvoorne, OVV en Maasdelta tot hun vaste klantenbestand.

Verlichting

'Goede verlichting is van cruciaal belang voor zowel de productiviteit als voor het welzijn van de mens.', aldus Michel Bahnerth. 'Daarom is een goed verlichtingsadvies en de juiste installatie van groot belang. Door onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat om maatadvies aan te kunnen bieden op het gebied van verlichting. Doordat wij alle gebouwen en woningen inventariseren, zijn wij in staat om een goed lichtplan op te stellen. Bovendien kunnen we door het toepassen van de allernieuwste technieken voor onze klanten ook een aanzienlijke energiebesparing verwezenlijken die zelfs op kan lopen tot wel 80%. Ook kunnen wij ATEX verlichting installeren in de vorm van LED of TL. Voor noodverlichting is men bij ons ook aan het goede adres. Wij kunnen het aanbrengen en onderhouden zodat het voldoet aan alle normen van de eisende instanties.'

Brandmeld- en alarminstallaties Mede door de eisen die verzekeraars en de brandweer steeds vaker stellen, zijn brandmeld- en alarminstallaties tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Van Hemert Elektra is met haar gespecialiseerde en gecertificeerde monteurs ook op dit gebied de aangewezen partner voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen voor de aanleg en onderhoud van brandmeld- en alarminstallaties.

Zwakstroom en elektrische installaties Voor privé en bedrijfsdoeleinden wordt steeds vaker gebruik gemaakt van zwakstroominstallaties. Voor het ontwerpen, leveren en onderhoud van bijvoorbeeld intercom systemen, toegangscontroles, camerabewaking, distrubutie van radio- en tv signalen, detectie en beveiliging kunt u ook prima bij Van Hemert Elektra terecht. Voor het verwarmen van bijvoorbeeld een sauna, whirlpool of een zwembad is het noodzakelijk om te beschikken over een krachtstroominstallatie. Ook hiervoor heeft Van Hemert Elektra de kennis en ervaring in huis. Onderhoud aan elektrotechnische installaties is van groot belang voor een veilige werk- en woonomgeving. Bovendien worden storingen door preventief onderhoud gereduceerd. Dankzij hun vakmensen is Van Hemert Elektra in staat om onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle soorten elektrotechnische installaties, telecommunicatiesystemen en datanetwerken. Daarnaast beschikken zij ook over een 24-uurs storingsdienst. Nieuwsgierig geworden naar wat Van Hemert Elektra voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met hen op!

Contactgevens

Van Hemert Elektra
Dalweg 28
3233 KK Oostvoorne
Tel. 010-5914166
E-mail: info@van-hemert.nl

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant