Repeltje zoekt een eigenaar waar zij lekker naast mag komen liggen op de bank
Repeltje zoekt een eigenaar waar zij lekker naast mag komen liggen op de bank Foto: DeFrank

Gezellige theemuts zoekt een nieuw maatje

Algemeen 196 keer gelezen

Spijkenisse - Repeltje is een volslanke dame van 11 jaar. Deze gezellige dame is door omstandigheden in het asiel terecht gekomen.

Voerpuzzels vindt ze interessant om te doen en het is echt heel erg leuk om te zien hoe zij hiermee bezig is. Zo nu en dan heeft ze haar speeluurtje. Waar Repeltje ook van geniet, is een dagelijkse borstelbeurt.

Repeltje is gewend om naar buiten te gaan en ze had bij haar vorige eigenaar meerdere adressen waar zij gezellig neerplofte op de bank. Repeltje zoekt nu een eigenaar waar zij lekker naast mag komen liggen. Ze vindt het geweldig als je een gesprek met haar aanknoopt, daar kan zij heel geïnteresseerd naar luisteren.

Ben je op zoek naar een gezelschapsdame en heb je geen andere huisdieren, maak dan snel een afspraak om Repeltje te bezoeken!

Je kunt een mailtje sturen naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl met wat informatie over jezelf, telefonisch 088-34 37 131 voor een kennismaking met Harry, of kijk eens op de website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant