Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Daniëlle Kromjong van Trimsalon de Natuurlijk Hond

Algemeen 1.457 keer gelezen

Rockanje – Sinds 1 maart is aan de Raadhuislaan 26b een nieuwe Trimsalon te vinden; Trimsalon de Natuurlijke Hond van eigenaresse Daniëlle Kromjong. Voor de Briellenaren is zij geen onbekende, want zij runde enkele jaren lang in Brielle een trimsalon onder de naam Bella Donna.

Daniëlle is dus eigenlijk gewoon terug van weggeweest, alleen op een nieuwe locatie en onder een nieuwe naam. Daniëlle is gediplomeerd trimster met ruim tien jaar ervaring en is tevens dierenartsassistente. 'De nieuwe naam zegt eigenlijk al waar ik voor sta.', aldus Daniëlle. 'Ik werk namelijk alleen nog maar met natuurlijke producten. Alle materialen die gebruikt worden, zijn speciaal ontwikkeld voor de trimsalon. Ik maak gebruik van biologisch afbreekbare shampoo en diervriendelijke vachtverzorgingsproducten. Alle hondenrassen zijn bij mij welkom, groot en klein, langhaar en korthaar en ook met katten kan men bij mij terecht. Daarbij werk ik één op één en dat betekent meer rust voor de honden, omdat ze dan niet in contact komen met andere honden. Daardoor zijn moeilijke honden en probleemhonden bij mij dus ook welkom.'

Diverse behandelingen

U kunt onder andere terecht met uw hond voor een complete knip, pluk, scheer of ontwol behandeling inclusief wassen. Buiten dat, kunt u ook terecht voor nagels knippen, anaalklieren legen, een vlooienbehandeling, een oorreinigingsbehandeling of enkel een wasbeurt. Ook afspoelen of uitblazen na een lekkere strandwandeling is mogelijk. Daniëlle biedt ook de mogelijkheid aan voor een gratis kennismakingsafspraak voor uw hond of pup. Zo kan de hond wennen aan de trimsalon en kunt u leren hoe u het beste kunt kammen en borstelen en welke kammen en borstels daar dan voor nodig zijn. Ook wordt dan de vacht nagekeken en het gebit en, indien nodig, worden de nagels ook geknipt. Als u daarna direct een afspraak maakt, is dit geheel gratis.

Natuurlijk voer, trainers en snacks

Daniëlle is zich ook aan het verdiepen in natuurlijk en biologisch honden- en kattenvoer en trainers en snacks op natuurlijke basis. De bedoeling is namelijk dat ze dit binnen korte tijd gaat verkopen. Ook voor verkoop van kwaliteitsborstels en kammen kunt u bij haar terecht.

Contactgegevens

Trimsalon De Natuurlijke Hond is gevestigd aan de Raadhuislaan 26b in Rockanje en is geopend van maandag tot en met vrijdag. Behandelingen zijn alleen op afspraak. Het telefoonnummer is 06-23086864 (app en sms). Mailen kan naar trimsalondenatuurlijkehond@gmail.com. De trimsalon heeft ook een eigen facebook pagina.

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant