Het Kermismeisje mocht zich met haar nostalgische 'popliedjes' vooral verheugen in de warme belangstelling van veel (kleine) meisjes. * Foto: Jos Uijtdehaage.
Het Kermismeisje mocht zich met haar nostalgische 'popliedjes' vooral verheugen in de warme belangstelling van veel (kleine) meisjes. * Foto: Jos Uijtdehaage. Foto: Jos Uijtdehaage

Buytenlustfestival houdt mensen van het strand op zomerse topdag

Actueel 488 keer gelezen

Oostvoorne – Ze wandelde weer over de Hofweide, het terrein voor haar eigen burcht, als waren het de Middeleeuwen. Afgelopen zaterdag waren vrouwe Jacoba van Beieren en heer Frank van Borselen met hun gevolg, graag geziene (en veel gefotografeerde) gasten op het Buytenlust Festival dat de Jacoba van Beierendag in Oostvoorne verving.

Net als vorig jaar was het Buytenlustfestival een aantrekkelijke combinatie van activiteiten. Een brocante- en curiosamarkt, een kinderkleedjesmarkt, luchtige muziek, een tentoonstelling van in perfecte staat verkerende, glanzend gepoetste old-time automobielen, gecombineerd met een show van de nieuwste modellen uit de autotechniek en een gevarieerd aanbod aan eten en drinken bij diverse foodtrucks.

Fotografie: Jos UIjtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant