Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Zomer Fair op Landgoed Olaertsduyn

Actueel 979 keer gelezen

Rockanje - Eind augustus is de grote Zomer Fair op Landgoed Olaertsduyn. Misschien ben je nog op vakantie of geniet je nog even van het vakantiegevoel in eigen land, maar de organisatie is druk met de voorbereidingen voor deze Zomer Fair in het laatste weekend van augustus om het onvergetelijk te maken!

Voor het eerst stelt het schitterende Landgoed Olaertsduyn haar deuren open voor publiek en organiseert een feel good event dat een bijzondere klasse uitstraalt! Kom & ontdek deze magische plek samen met vrienden & familie en geniet van live music, culinaire foodtrucks, heel veel inspiratie voor je garderobekast, huis & tuin en vooral lekker voor jezelf.

In een oase van groen, door prachtige bosrijke lanen nemen zij je mee naar de fijnste tentjes waar je de allerleukste spullen kunt shoppen. Van brocante tot de meest hippe hebbedingetjes, fashion, zaken voor in & rondom je huis & culinaire verrassingen maakt deze sfeer tot een buitengewone beleving.

Zowel mannen als vrouwen én kinderen kunnen hun hart ophalen op het Landgoed van Olaertsduyn. De entourage, de sfeer, de aankleding en de bijzondere standhouders geven je het gevoel dat je onderdeel bent van een bijzonder event en laten je lekker genieten.

Kijk voor de deelnemers, activiteiten en info op de website www.olaertsduyn.nl of volg ons of Facebook voor de laatste updates, weetjes en actueel nieuws zodat je niets mist! https://www.facebook.com/olaertsduyn/ of meldt u aan voor het event: https://www.facebook.com/events/1808341506160500

Foto: Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant