Burgemeester Gregor Rensen reikte de prijzen uit aan de winnaars (Foto: Chantal Niks)
Burgemeester Gregor Rensen reikte de prijzen uit aan de winnaars (Foto: Chantal Niks) Foto: Chantal Niks

Team W&W Tuinen overall winnaar Jeugdwielertour 2017

Actueel 735 keer gelezen

Brielle - Het is zit er al weer op, de 35e editie van de jaarlijkse Jeugdwielertour. Om deze 35e editie, een jubileumjaar dus, een extra feestelijk tintje mee te geven, was deze tour geheel in glitter and glamour style.

Het weer zat afgelopen week niet iedere dag mee, maar het plezier wat de jeugd heeft gehad, heeft daar zeker niet onder geleden. Zoals altijd was er een week lang een vol programma en daar werd met volle teugen van genoten.

Maandag was er een spelletjesdag bij het Oostvoornse Meer met onder andere touwtrekken en dinsdag was er een kamp bij Jumbo Brielle. Woensdag was het atletiekdag en donderdag werd er gezwommen, was er een playbackshow en werd er overnacht op het Geuzenpark bij Vierpolders. Vrijdag waren er workshops en werden traditiegetrouw de fietsen versierd voor de versierde fietsenoptocht. Zaterdag was het groot feest in de Dukdalf en werden de winnaars bekend gemaakt. Het team van W&W Tuinen uit Brielle kwam als overall winnaar uit de bus!

Groep 16 de Brielse Glashandel was dit jaar de winnaar van de Rudi Schouten bokaal. Deze bokaal is vernoemd naar de helaas in 2015 overleden oud voorzitter. Voor hem stond de sportiviteit altijd hoog in het vaandel, vandaar dat de bokaal voor de groep die zich het sportiefst heeft gedragen naar hem vernoemd is.

Verder werd er vlak voor het bekend maken van de nummers 3 t/m 1 nog het JWT jubileum lied gezongen onder begeleiding van de JWT band! Deze band bestond uit Martin (verkeersbegeleider) op bas, Brian (chauffeur bezemwagen) op gitaar, Keenan (oud deelnemer) op drum, Patrick (vader oud deelnemer) op toetsen, Onno (voorzitter) zang, Francis (bestuurslid en speldoos) zang en Backing vocals waren Nino (jury) en Chantal (razende reporter).

Alle dagverslagen en de andere winnaars zijn te vinden op www.jeugdwielertour.nl

Foto's: Chatal Niks en Js Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant