Afbeelding
Foto: Jos Uijtdehaage

Vrijdag 26 oktober: versierde/verlichte fietstocht

Actueel 357 keer gelezen

Rockanje- Deze wordt dit jaar voor de 7e keer georganiseerd door Probaro en Plus Slingerland. En uiteraard hoopt de organisatie op mooi droog weer! Je mag mee fietsen als je zonder zijwieltjes kan fietsen, anders kan je de andere kinderen niet bij houden. Vanaf 4 jaar t/m 12 jaar, mag je mee fietsen.

Vanaf 19:00 kan je je inschrijven op het Dorpsplein. Om 19:30 gaan ze fietsen en kunnen we aan Rockanje laten zien wat wij allemaal hebben geknutseld aan de fietsen. Ze gaan met de versierde/verlichte fietsen ongeveer 7,5 km door Rockanje fietsen. Als ze klaar zijn met fietsen is er een prijsuitreiking voor de mooiste 3 fietsen. In de leeftijd van 4 jaar t/m 8 jaar en 9 jaar t/m 12 jaar. Maar voor iedereen zal er een herinnering zijn. Waar let de jury op: mooie verlichting en mooi versierd.

Woont u aan de route? zou u dan uw tuin willen versieren en een gezellig lichtje neerzetten? Zie voor de Route Versierde/Verlichte Fietsenrit vrijdag 26 oktober 2018, www.probaro.nl. Start/Einde bij Plus op het Dorpsplein. Info: Rianne van Oeveren 06-51168273

Archieffoto:Jos Uijtdehaage

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant