Afbeelding
Foto: JosUijtdehaage

Daan van den Bor wint 'Kleine Ereprijs Westvoorne'

Actueel 555 keer gelezen

Oostvoorne - Daan van den Bor is de winnaar van de eerste 'Kleine Ereprijs Westvoorne'. Afgelopen zaterdag nam hij de onderscheiding in ontvangst. Daan ontving de onderscheiding, omdat door zijn inzet een pannaveld is gerealiseerd bij voetbalvereniging OVV in Oostvoorne.

In het weekend is Daan altijd te vinden bij OVV in Oostvoorne. Op zaterdag met zijn C1 team en op zondag met zijn vriendjes uit de buurt. Toen de club op zondag sloot, bleek dit een groot gemis voor de jongens. Daan kwam met dé oplossing: een pannaveld in de buurt van OVV. Hij stuurde een brief naar de gemeente en startte met hulp van zijn moeder een sponsor-, handtekeningen- en geldinzamelingsactie. Daan heeft samen met zijn moeder en in samenwerking met OVV gezorgd voor de totstandkoming van de vloer van het pannaveld. De gemeente heeft de pannakooi inclusief de doeltjes gefinancierd en geïnstalleerd. Op 19 september is het pannaveld officieel geopend.

Kleine Ereprijs Westvoorne
De 'Kleine Ereprijs Westvoorne' is een gemeentelijke onderscheiding voor jonge inwoners van Westvoorne. De gemeente Westvoorne is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen binnen de gemeente Westvoorne. Zij zijn een voorbeeld en mogen best eens in de schijnwerpers staan. Daarom is speciaal voor deze jonge helden het jeugdlintje, 'Kleine Ereprijs Westvoorne genaamd, in het leven geroepen. Het ontwerp en de creatie zijn van edelsmid Mirjam Bentvelzen. Kinderen en jongeren van 4 tot en met 17 jaar' die zich op een positieve manier hebben ingezet voor anderen of voor de gemeente kunnen worden voorgedragen. Voor de toekenning van de onderscheiding heeft de commissie zich laten leiden door vooraf vastgestelde criteria.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant