Liefde voor elkaar op deze super gezellige Valentijnsdag (Foto: Jos Uijtdehaage)
Liefde voor elkaar op deze super gezellige Valentijnsdag (Foto: Jos Uijtdehaage) Foto: Jos Uijtdehaage

Vrijwilligersfeest Catharina Stichting in Stuifakkers

Actueel 621 keer gelezen

Rockanje - De Catharina Stichting heeft op donderdag 14 februari haar vrijwilligers bedankt met een nieuwe traditie: een 'dank je wel' feest op Valentijnsdag. Het plan is namelijk om voortaan de vrijwilligers ieder jaar op Valentijnsdag 14 februari in de watten te leggen.

Naast het vele eten en drinken genoten de vrijwilligers ook van diverse optredens variërend van muziek en sketches tot de magische kunsten van de goochelaar en de ijscoman. De handen werden verzorgd, men kon op de foto, vastgelegd worden bij een sneltekenaar of zelf creatief aan de slag. Gezelligheid was de verbindende factor. Het feest werd erg gewaardeerd en is met enthousiasme door de vrijwilligers ontvangen.

Waardering
Hans Biezemans, bestuurder Catharina Stichting: "Vrijwilligers geven extra persoonlijke aandacht en ondersteuning aan onze cliënten. Hierdoor voelen cliënten zich prettiger. Onze ervaring is dat meer aandacht voor welzijn leidt tot betere zorg. De inzet van vrijwilligers waarderen wij enorm! Door middel van dit feest hebben wij hier uiting aan gegeven."

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant