Bij Gasterij de Bollaarshoeve waren ze erg blij met de donatie!
Bij Gasterij de Bollaarshoeve waren ze erg blij met de donatie!

Gasterij de Bollaarshoeve ontvangt donatie

Actueel 475 keer gelezen

Oostvoorne - Op vrijdag 14 juni om 11.00 uur ontving Gasterij de Bollaarshoeve uit handen van Riet Eggink van Kringloopwinkel Het Vervolg uit Oostvoorne een donatie. Dankzij deze donatie kunnen de cliënten die bij deze horecalocatie werken een dagje uit.

Kringloopwinkel Het Vervolg doet regelmatig een schenking aan goede doelen in de regio. De Gasterij paste perfect in dit plaatje. Dankzij een tip van één van de vrijwilligers zowel werkzaam bij de Bollaarshoeve als bij Het Vervolg kwam de Gasterij in beeld.

Bollaarshoeve
De Gasterij is een horeca-locatie van Ipse de Bruggen, een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. De Gasterij is gesitueerd op een schitterende locatie, waar voorbijgangers een heerlijke lunch of huisgemaakt banket kunnen nuttigen, geserveerd door onze bijzondere medewerkers. De bediening is vriendelijk en attent.

Meer informatie
Meer informatie over Gasterij de Bollaarshoeve en Ipse de Bruggen kunt u vinden op www.ipsedebruggen.nl/dagbestedingslocatie/1/gasterij-de-bollaarshoeve

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant