Muziekvereniging Volharding geeft eindelijk weer een concert
Muziekvereniging Volharding geeft eindelijk weer een concert

Muziekvereniging Volharding geeft eindelijk weer een concert

zondag 29 mei 2022 13:30 t/m 17:00

Jaarconcert muziekvereniging Volharding Oostvoorne,

Na 3 jaar vindt dan toch eindelijk het jaarconcert van Volharding weer plaats. De laatste twee jaar waren ook voor de muziekvereniging onzekere jaren waarin we afwisselend wel, niet of onder voorwaarden mochten repeteren. Op 29 mei in Sociaal-Cultureel Centrum De Man aan de Burg Letteweg 30 te Oostvoorne zullen de harmonie, de slagwerkgroep en de leerlingen zich van hun beste kant laten horen. In een vol middagprogramma onder leiding van onze twee dirigenten en docenten Rob Scheers en Elsbeth Geres worden er zeer diverse stukken voor u gespeeld, van klassiek tot modern. In de pauze kunt u wederom lootjes kopen voor onze befaamde loterij met mooie prijzen.

Aanvang concert is om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur. Entree EUR 7,50 pp. Toegangskaarten zijn te reserveren via volharding.donateurs@gmail.com of aan de zaal. Donateurs hebben recht op 2 vrijkaarten.

Wij hebben er heel veel zin in en we staan te popelen om u een fijne middag te bezorgen. Mogen wij weer welkom heten? 

Locatie