Afbeelding
Ons Genoegen Rockanje

Jaarlijkse uitvoeringen 15 en 16 maart Ons Genoegen Rockanje

vrijdag 15 maart 2024 19:30 tot zaterdag 16 maart 0:00

Jaarlijkse uitvoeringen 15 en 16 maart muziekvereniging Ons Genoegen.

De voorbereidingen zijn in volle gang voor dit drukke jubileumjaar van Muziekvereniging Ons Genoegen.

Afgelopen najaar zijn er al diverse opnamen gemaakt voor de documentaire, waarin 120 jaar verenigingsleven wordt herbeleefd. Maar ook voor de geplande concerten en optredens in dit feestelijke jaar wordt er al hard gerepeteerd.

De jaarlijkse uitvoeringen op 15 en 16 maart zijn dan ook de eerste grote optredens van de gehele vereniging. Alle leden, van leerlingen, het combo, slagwerkers tot het orkest, zullen u deze 2 avonden  een muzikale avond gaan bezorgen. Van “Billy Jean” tot “A bridge too far” en zelfs Cubaanse klanken komen voorbij. Een zeer afwisselend programma met in de pauze de gebruikelijke verloting en na afloop dat gezellige praatje met eventueel een drankje, verzorgd door het actiecomité.

(pinnen is beperkt, dus kleine contanten zijn handig!)

De avond start beide keren om 19:30 uur. De zaal van de Welkomkerk in Rockanje gaat om 19:00 uur open.

Online reserveren kunt u (vanaf begin maart) via concert@onsgenoegenrockanje.nl . Met vermelding van uw naam en adres, het aantal (vrij-)kaarten, en uiteraard welke avond u wilt komen. Donateurs hebben recht op 2 gratis kaarten, anders kost een kaart € 10,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis! Telefonisch reserveren kan uitsluitend op maandag 11 maart tussen 19:30 uur en 20:30 uur via 0181-404045.

We hopen u allemaal weer te mogen ontmoeten op 15 of 16 maart in de Welkomkerk!

Www.onsgenoegenrockanje.nl