Open bridgekampioenschap van Voorne Putten

zaterdag 13 april 2024 13:00 tot 17:00

Bridge Club Het Eiland Voorne organiseert op zaterdag 13 april. Het open bridgekampioenschap van Voorne Putten. Deelname staat open voor alle bridgers van Voorne Putten. Op Voorne Putten zijn er na een globaal onderzoek ongeveer 1200 bridgers, verdeeld over een twintigtal verenigingen die wekelijks spelen. Daarnaast zijn er nog talrijke bridgers die niet in een vereniging spelen. Ook willen wij deze zogenaamde thuisbridgers de gelegenheid bieden hieraan deel te nemen. Kortom wij nodigen alle bridgers van Voorne Putten uit om aan dit groots opgezette toernooi bridgetoernooi deel te nemen, vooral om de saamhorigheid op het eiland te bevorderen en elkaar beter leren te kennen. Deelname is gratis! Er wordt gespeeld in twee categorieën: ervaren clubspelers en minder ervaren spelers (beginners en thuisbridgers). De gezelligheid staat bij dit toernooi voorop! Er wordt gespeeld in het verenigingsgebouw van De Vogelvriend, Schelpenpad 8, Hellevoetsluis (naast FC Vlotbrug en TV Kooistee). Er is volop parkeergelegenheid. Aanvang: 13.00 uur (zaal open om 12.30 uur) Aantal spellen: 24. Prijsuitreiking: 16.30 uur, aanmelding kan telefonisch (0628209583) of per mail adrighlj@concepts.nl) bij Leen van Adrighem. Bij de inschrijving graag de namen van beide spelers vermelden en aangeven of in de A-groep (ervaren clubspelers) of in de B-groep (beginners en thuisbridgers) gespeeld wil worden. De inschrijving sluit op 5 april of bij het bereiken van 100 paren.