Afbeelding
AvdB

Concert Dagorkest Voorne Putten Rozenburg

zaterdag 6 april 2024 19:30 tot 22:30

Op zaterdag 6 april a.s. neemt het Dagorkest VPR u mee op een muzikale reis als ‘Opmaat naar Bevrijdingsdag’. U hoort muziek die verbonden is met de periode van WO II, zoals Soldaat van Oranje en een medley van de opbeurende songs van Vera Lynne, maar ook muziek die een ode brengt aan Bevrijdingsdag en de Vrijheid in het algemeen. Vrijheid die voor alle mensen, waar ook ter wereld, zó belangrijk is - toen, nu en altijd!

Het Dagorkest heeft sopraan Suzanne de Jonge en tenor Robert Kops bereid gevonden hun medewerking te verlenen aan het programma. Zij zingen diverse nummers met begeleiding van het Dagorkest. Bij andere muziekstukken worden zij op piano begeleid door Mako Kodama.

De muzikanten van het Dagorkest VPR hopen velen te mogen begroeten bij deze muzikale ’ode aan de vrijheid’, op zaterdag 6 april om 19.30 uur in CC De Man in Oostvoorne. 

Het Dagorkest VPR, het in 2000 opgerichte harmonieorkest, bestaat nog steeds uit muzikanten van de verenigingen op de eilanden Voorne, Putten en Rozenburg, maar inmiddels komen onze leden ook van veel verder weg.

Dat heeft alles te maken met de goede sfeer in het orkest, waar fijn met elkaar op een mooie manier muziek maken heel belangrijk is, maar ook gezelligheid onder elkaar hoog in het vaandel staat.

Om alle leden plaats te kunnen bieden tijdens de repetities is er nu, na wat andere locaties, een fijne plek gevonden in Verenigingsgebouw ‘De Kern’ aan de Smitsweg 72a in Nieuw-Helvoet.

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd van harte welkom en kunnen een kijkje komen nemen tijdens een repetitie in ‘De Kern’ op woensdag van 09.30 tot 11.30 uur. 

Locatie