KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

Café Bistro De Landbouw

Bistro de Landbouw is gehuisvest in het vroegere winkelcentrum van het buurtschap “Hevering”. In het verleden waren hier de kruidenier, visboer en een café met speeltuin gevestigd. De eerste drankvergunning uit 1922 kunt u achterin het restaurant nog zien. Het bedrijf is al bijna 60 jaar familiebezit en is in de loop der jaren omgevormd van café tot restaurant.
Daar wij kwaliteit en versheid van producten hoog in het vaandel dragen, en daarnaast een zeer uitgebreide menukaart voeren, verzoeken wij groepen van 9 personen of meer, de keuze te beperken en op elkaar af te stemmen. Ook bieden wij de mogelijkheid om voor grote groepen speciale menu’s te maken, voor elk budget.
Naast onze huiswijnen bieden wij u een uitgebreide wijnkaart aan, met speciaal geselecteerde wijnen die mooi te combineren zijn met onze gerechten.
Regelmatig wordt onze wijnkaart aan de seizoenen aangepast. Tijdens deze seizoenen serveren wij ook een wijn uit de wijnkaart per glas, om deze mooi met de seizoensgerechten te kunnen combineren.

Afbeelding
Contactgegevens

Voorweg
3233SL Oostvoorne

Tel: 0181 482 287
E-mail: bistro@delandbouw.nl
www.delandbouw.nl