KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

Paviljoen de Kogeloven

De Kogeloven ligt aan het Brielse Meer, te midden van een grote ligweide en een strand. Verder is er een aanlegsteiger en een aantal ligplaatsen zodat u ook via het water de Kogeloven kunt bezoeken. De KO biedt zeer ruime (gratis) parkeergelegenheid. De Kogeloven ligt langs diverse fietsroutes en ruiterpaden en vlakbij de historische vuurtoren De Stenen Baak.

De Kogeloven biedt u een sfeervol en gezellig restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een lunch of diner en een goed glas wijn in een relaxte, warme en ongedwongen sfeer. Voor een avondje heerlijk dineren en intieme gezelligheid biedt De KO u alle mogelijkheid waarbij nadrukkelijk aandacht is voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook voor een kopje koffie of thee met een lekker stuk gebak kunt u bij ons terecht. Verder serveren wij heerlijke lunchgerechten zoals frisse maaltijdsalades en diverse broodjes. In ons restaurant of op ons ruime terras kunt u heerlijk genieten van de voorbij varende boten. En natuurlijk kunt u bij ons lekker borrelen aan de bar of heerlijk loungen op het terras.

De KO is een prima locatie voor uw zakenlunch of bedrijfsuitje. Heeft u iets te vieren? Bruiloft, jubileum of verjaardag? Kom dan eens bij ons kijken en informeer naar de mogelijkheden!

Kinderen zijn bij De KO meer dan welkom. Er is een fantastische speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Natuurlijk verzorgen we passende kindergerechten zoals een pannenkoek, frietjes of een tosti.

Afbeelding
Contactgegevens

Brielse Maas 1
3233LD Oostvoorne

Tel: 0181 482 191
www.dekogeloven.com