KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

Autorijschool Letaba

Autorijschool Letaba is opgericht door Mark Eradus. Sinds 1975 ben ik woonachtig in Oostvoorne. Na 21 jaar werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste 15 jaar bij Shell Nederland, werd het tijd om iets voor mezelf te beginnen.

Verantwoordelijkheid, Betrouwbaarheid, Zelfstandigheid en het omgaan met mensen waren voor mij de belangrijkste pijlers om de opleiding bij “de Verkeersacademie te Nieuwegein” te volgen. Hierbij heb ik tevens de zogenaamde RIS-methode (Rijopleiding In Stappen) gevolgd.

Letaba (Leren, Taakgericht, Baanbrekend) is ontleend aan een overnachtingsplaats in het midden van het Nationale Park in Zuid-Afrika genaamd Krugerpark. Het Krugerpark is het bekendste nationale park van Zuid-Afrika en ligt in het noordoostelijk deel van het land en omvat een grotendeels nog ongerept natuurgebied van 60 bij 350 km. (Ter grootte van Wales)
In het Krugerpark liggen zo’n 20 kampen (omheinde terreinen) waarin de accommodatie ligt. Daarnaast zijn er een aantal privé parken (met daarin lodges) grenzend aan het Krugerpark. Tussen de privé parken en het Krugerpark zijn geen hekken, het wild kan vrij rondtrekken. De big five is aanwezig in het park nl., de olifant, de leeuw, de neushoorn, de luipaard en de buffel.

Ik ben trots op deze naam voor mijn rijschool omdat Letaba een onderdeel is van het Krugerpark wat voor mij synoniem staat voor vrijheid, zelfstandigheid, durf en verantwoording. Deze elementen komen ook terug als verkeersdeelnemer in een auto op de openbare weg.
Letaba zal garant staan om met plezier je lessen te kunnen volgen onder professionele begeleiding voor een betaalbare prijs.

Afbeelding
Contactgegevens

Kruisbooglaan 92
3233RE Oostvoorne

Tel: 06 29423729
www.letaba.nl/