Directeur Hansje Brouwer van het Badhotel en zanger Ger Vos in een duet. (Foto: Jos Uijtdehaage).
Directeur Hansje Brouwer van het Badhotel en zanger Ger Vos in een duet. (Foto: Jos Uijtdehaage). Foto: Jos Uijtdehaage

Ideale zomeravond voor Music Night Rockanje

Actueel 600 keer gelezen

Rockanje – Een mooiere avond dan die van zaterdag 3 augustus kon de Music Night van Rockanje zich niet wensen. Dus waren er afgelopen zaterdag ondanks de concurrentie van Vestingpop Hellevoetsluis, de opvolger van Wallenpop, heel wat mensen op de been die sfeer kwamen proeven bij de vier locaties in Rockanje waar live muziek was.

Bij het Badhotel aan de Tweede Slag was societyzanger Ger Vos mede wegens het succes van vorig jaar geprolongeerd. Vos, maar vooral ook de ambiance rondom het staalblauwe zwembad van het hotel, zorgde voor een ontspannen mediterrane vakantiesfeer.

Topvermaak
Aan de Raadhuislaan vermaakte de vaste clientèle van café Alardusdreef zich opperbest met het duo Tijdloos. En iets verderop zorgde coverband Still Blue bij café Nickies, voorheen Boelies, voor muzikaal topvermaak voor het jongere publiek., ook al begon het optreden aldaar wat later dan op de andere locaties.

Memorabel
En al op zes uur 's avonds was het los gegaan aan de Dorpsweg waar jazzband Auxs and the EQ's voor een ongekende drukte zorgden in en rondom het nieuwe pand van 'De Jongens'.
Rockanje kan terugkijken op een memorabele Music Night 2019.

Fotografie: Jos Uijtdehaage

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant