Programma Dorpsreünie Vierpolders | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
Foto: Jos Uijtdehaage
Foto: Jos Uijtdehaage (Foto: Jos Uijtdehaage)

Programma Dorpsreünie Vierpolders

  •   138 keer gelezen   Actueel

Vierpolders - Daar is hij dan; het programma van de grote Dorpsreünie die op zaterdag 7 september a.s. in 't Dijckhuis in Vierpolders plaatsvindt. Ze hopen dat zoveel mogelijk (oud)bewoners van Vierpolders komen! Komt u ook?

Vanaf 11.00 uur bent u welkom in 't Dijckhuis. Rond 12.00 uur is de officiële opening. Bij mooi weer wordt er bij de entree van 't Dijckhuis een buitenterras ingericht.

Vanaf 13.00 uur is de (voormalige) kerk te bezoeken. Er is tegenwoordig een rouwcentrum in gevestigd. De eigenaar zal voor deze speciale dag het gebouw ter bezichtiging openstellen. Het voetbalterrein is deze middag ook geopend. Er worden een aantal wedstrijden gespeeld.

De gehele dag zullen er films van Vierpolders te zien zijn. "Ouwe" films uit de jaren '60. Verder zijn er films te zien van meerdere rommelmarkten, waaronder die aan de Middelweg rond de boerderij van Scheijgrond. Deze films zullen zowel in 't Dijckhuis als in de (voormalige) kerk worden vertoond.

In één van de zalen is een foto-expositie ingericht en er is een leestafel. Op de leestafel met krantenknipsels van Vierpolders. Verder ligt er een map met de geschiedenis van de Rabobank, een map met de eerste stappen tot oprichting van de Sportweek, 7 mapjes met lidmaatschapskaarten van VV Vierpolders vanaf 1900-1977 en nog wat persoonlijke mappen. In de verschillende vitrines die in 't Dijckhuis staan opgesteld worden voorwerpen tentoongesteld die ze van diverse mensen te leen hebben gekregen.

Rond 14.00 uur geeft Dick Klok een lezing over zowel zijn jeugd en werk in Vierpolders, als de realisatie en ontwikkeling van zijn bedrijf in Heenvliet.

Rond 15.30 uur is er een lezing die door Jaap Benne wordt verzorgd. Hij komt speciaal voor de reünie met twee dochters uit Canada. Hij woonde en werkte vroeger op de tuinderij aan de Voorweg, maar vertrok begin jaren tachtig met zijn gezin naar Canada.

De bar en de catering worden verzorgd door medewerkers van 't Dijckhuis. Er kan contant of met pin worden betaald! Aan het eind van de middag is er een pizza-bus aanwezig. De entree bedraagt € 5,00 p.p. U kunt alleen contant betalen (graag gepast). Parkeren kunt u op het weiland aan de Middelweg, bekend van de Sportweek en de Pompoenfair. Maakt u daar zoveel mogelijk gebruik van, zodat er zo weinig mogelijk overlast is voor de bewoners van het dorp. De reünie is om 21.00 uur afgelopen.Kijk ook eens op www.dijckhuis.nl voor meer informatie.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>