CuraMare start met unieke opleiding tot ketenverpleegkundige | WeekbladWestvoorne.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo weekbladwestvoorne.nl
 De ketenverpleegkundige is de schakel tussen ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg. Zo kan CuraMare de zorg nog beter afstemmen op de individuele patiënt en cliënt.
De ketenverpleegkundige is de schakel tussen ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg. Zo kan CuraMare de zorg nog beter afstemmen op de individuele patiënt en cliënt. (Foto: )

CuraMare start met unieke opleiding tot ketenverpleegkundige

  •   49 keer gelezen   Actueel

De ambitie van CuraMare is het verbinden en doorontwikkelen van ketenzorg. De nieuwste ontwikkeling op dit gebied is een unieke opleiding voor ketenverpleegkundigen die in november van start gaat. De ketenverpleegkundige is de schakel tussen ziekenhuis-, thuis- en ouderenzorg. Zo kan CuraMare de zorg nog beter afstemmen op de individuele patiënt en cliënt.

Na het volgen van de opleiding heeft de ketenverpleegkundige kennis van de verschillende typen zorg. En weet verbinding te maken en samenhang te creëren met en tussen andere zorgverleners. De ketenverpleegkundige kan een rol spelen in de begeleiding van de patiënt wanneer deze beweegt binnen de keten. Bijvoorbeeld van ziekenhuis naar woonzorglocatie of naar huis met thuiszorg. De patiënten en cliënten ervaren de voordelen van CuraMare als unieke ketenorganisatie met ziekenhuis, thuis- en ouderenzorgorganisatie onder één dak. CuraMare streeft naar drempelloze overgangen waarbij de patiënt of cliënt die behandeling of begeleiding krijgt die het meest passend is.

Uniek traject voor verpleegkundigen
De opleiding is bedoeld om verpleegkundigen in een periode van 24 maanden klaar te stomen om als ketenverpleegkundigen aan de slag te gaan bij CuraMare. Het opleidingstraject wordt opgesplitst in drie perioden van 8 maanden waarbij 8 maanden in het ziekenhuis, 8 maanden in de ouderenzorg en 8 maanden in de thuiszorg wordt gewerkt. Dit traject is in samenwerking met Breederode Hogeschool ontwikkeld. Breederode Hogeschool verzorgt de inhoudelijke opleiding en neemt de coaching in de vorm van intervisie voor zijn rekening. CuraMare vindt het belangrijk om zorg van morgen te kunnen leveren. De ketenverpleegkundige is hierbij van grote toegevoegde waarde!
Goed opgeleide professionals zijn nodig om kwalitatief goede en verantwoorde zorg te kunnen leveren. Daarom focust CuraMare zich ook op de ontwikkeling van haar medewerkers: CuraMare is een fijne plek om te werken en leren.

Meer weten over de opleiding
Wil jij meedenken en meedoen met de zorg van morgen? Ben je of ken je iemand die geïnteresseerd is in deze opleiding en functie? Neem dan een kijkje op Werken bij CuraMare: https://www.werkenbijcuramare.nl/werken/ketenverpleegkundige/2303393.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227960&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768114&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227962&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=weekbladwestvoorne.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=323" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>