Afbeelding

Jeugdclubkampioenschappen tennis in Oostvoorne

Actueel 189 keer gelezen

Oostvoorne - Afgelopen week werden de jeugdclubkampioenschappen gehouden bij T.V. Oostvoorne. Voor het eerst in de geschiedenis werd het toernooi gespeeld in drie dagen en in combinatie met de senioren clubkampioenschappen.

De kinderen hebben de toeschouwers laten genieten van het Oostvoornse toptennis. Op vrijdag werd het toernooi feestelijk afgesloten met een ouder-kindtoernooi welke werd gewonnen door Jimmy Rietdijk en zijn broer. Na afloop van het ouder-kindtoernooi was het moment daar waar de meeste kinderen op hadden gewacht: de prijsuitreiking en een heerlijke barbecue! 

Een speciaal bedankje had de wedstrijdleiding over voor de sponsors: 'Zonder de verschillende winkeliers uit Oostvoorne was het onmogelijk geweest om deze editie van de jeugdclubkampioenschappen te organiseren. Zo willen we graag Albert Heijn Oostvoorne, Hotel van Marion, Cafetaria Oostvoorne, Bruna Oostvoorne en Zwembad de Meander bedanken voor hun bijdrage aan dit toernooi'.

De volgende clubkampioenen van 2019 zullen Oostvoorne vertegenwoordigen tijdens de eilandkampioenschappen in november: Josefien van Oorschot (oranje), Sem Teichmann (groen), Lenthe de Brons (meisjes t/m 14) en Jimmy Rietdijk (jongens t/m 14). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant