Afbeelding

Máxima deelt lintjes uit in Rockanje

Actueel 921 keer gelezen

Rockanje - Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum ontvingen de medewerkers van Gemiva-SVG locatie Bij Tante Agaath een 'lintje'. Tijdens Prinsjesdag bezocht 'Máxima' de lunchroom en cadeauwinkel aan de Raadhuislaan in Rockanje om de medewerkers te bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

"Voor iedereen in onze samenleving is het prettig gewaardeerd te worden." Een van de cliëntbegeleiders kroop daarom tijdens Prinsjesdag in de huid van Máxima en verraste de medewerkers. "Deze week is het echt feest Bij Tante Agaath! We wilden onze medewerkers graag eens in het zonnetje zetten en hen onze waardering laten blijken voor hun inzet en enthousiasme." De medewerkers ontvingen een Gemiva-SVG Groep lintje, speciaal gemaakt voor deze feestelijke gelegenheid.

In de winkel en de lunchroom werken volwassen mensen met een verstandelijke handicap en met soms bijkomende psychiatrische beperkingen. Zij hebben behoefte aan regulier werk, maar zijn hiertoe (nog) niet in staat. Kaarsen, sieraden, cadeautjes en woonaccessoires, de cliënten maken het allemaal zelf in het atelier achter de winkel. De cliënten werken zelf ook in de winkel om de cadeauartikelen te verkopen aan de klanten. In de lunchroom kun je genieten van een kopje koffie of thee, huisgemaakte taarten en diverse lunchgerechten. De winkel en lunchroom zijn open van dinsdag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 16.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant