Afbeelding

Slagwerkavond bij Ons Genoegen in Rockanje

Actueel 301 keer gelezen

Rockanje - Aanstaande zaterdagavond 28 september zal "De Merel" vol tromgeroffel zijn! Naast de slagwerkgroep van "Ons Genoegen" zijn er nog 2 slagwerkgroepen uitgenodigd om deze avond van zich te laten horen.

De zaal gaat om 19:40 uur open. Het optreden zal om 20:00 uur beginnen met "DrumsAHead" uit Barendrecht, gevolgd door de slagwerkers van "Ons Genoegen" uit Rockanje. Na de pauze zal de slagwerkgroep "Harmonie" uit Oud Beijerland de avond afsluiten. Dat de slagwerkgroepen niet meer enkel op standaard trommels een marsje slaan, maar dat het huidige slagwerk een veel breder begrip is, gaat u deze avond vast en zeker meekrijgen!

Iedereen is dan ook van harte welkom deze gratis avond bij te wonen.

Muziekvereniging "Ons Genoegen" doet dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Wellicht is één van onze leden al bij u langs geweest. Voor onze slagwerkers zijn er op korte termijn 2 nieuwe grote troms nodig. Daarom wordt er op deze avond eveneens de mogelijkheid geboden, een clublot á € 3,- te reserveren. Dit gaat via inschrijving en eenmalige incasso van uw bank of giro. Elk verkocht lot brengt hen dichterbij het totaalbedrag! Wilt u "Ons Genoegen" alsnog steunen met een lot, vergeet dan dus niet uw rekeningnummer bij de hand te hebben!

Ze zien u graag aanstaande zaterdag!

www.onsgenoegenrockanje.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant