Afbeelding

Een middagje bij O.D.I.

Actueel 351 keer gelezen

Tinte - Op woensdag 16 oktober waren er in de middag kleuterproeven voor alle kleuters. Tijdens deze middag mochten papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes, zusjes en andere belangstellenden komen kijken. Het thema dit jaar was de dierentuin.

De kinderen kwamen allemaal verkleed binnen en ze begonnen met een dansje. Daarna gingen ze aan de toestellen. Alle toestellen die klaar stonden vormde een dier. Op de balk stampen als een olifant, op de mat rollen door een hoepel als een dolfijn. Slingeren aan de touwen als een aap, op 1 been als een flamingo, en nog meer verschillende dingen. De kinderen deden het erg goed en mochten dan ook een sticker plakken op hun diploma. Aan het eind kregen ze een applaus. Na wat te hebben gedronken, kwamen ze nog een keer op en kregen ze hun medaille en diploma.

Onderlinge wedstrijd

Na de kleuterproeven werd de zaal omgebouwd van dierentuin naar wedstrijd zaal, want om half 6 begon de 1e ronde van de onderlinge wedstrijd. De meisjes van 6 tot 9 jaar en alle jongens mochten hun oefeningen op de brug, sprong, mat, balk/rek voor de jury doen. Voor sommige kinderen was het extra spannend, omdat het de eerste wedstrijd was. Iedereen heeft enorm zijn best gedaan! Na de oefeningen werd er achter de teltafel druk geteld, terwijl de zaal om gebouwd werd voor de 2e ronde. Tijdens de prijsuitreiking stonden alle leden van de 1e en 2e ronde in de zaal. Wat een mooi gezicht, gespannen gezichten voor de prijsuitreiking en voor de 2e ronde die daarna zou beginnen. Tijdens de prijsuitreiking van de 1e ronde werd gelijk bekend wie de clubkampioenen van 2019 bij de jongens zijn. Bij de meisjes was dit nog niet bekend, omdat er in de 2e ronde ook nog meisjes met vaste oefenstof moesten turnen. Na de prijsuitreiking begon de 2e ronde met de meisjes jeugd, junioren en senioren. De junioren en senioren turnen keuze oefenstof. Ook tijdens deze ronde waren er mooie oefeningen te zien op de vier toestellen. De spanning steeg in de zaal voor de prijsuitreiking, want nu wisten ze wie clubkampioen bij de meisjes voorgeschreven oefenstof is en wie dit is bij de meisjes keuze oefenstof. Het was een gezellig avond. Graag willen ze alle juryleden, leiding, assistentes, hulpjes en andere vrijwilligers heel erg bedanken voor hun hulp, want zonder vrijwilligers kunnen ze deze wedstrijd niet doen!

Prijswinnaars:

Meisjes 6 tot 9 jaar: 4e Kyara Kramer, 3e Isabel van der Ent, 2e Donna Jansen, 1e Lena van Damme

Jongens 6 tot 9 jaar: 1e Joshua Langendoen

Jongens jeugd: 2e Micha Steenwijk, 1e Yorick Schuurhuis

Jongens junior: 1e Max Beusmans

Meisjes jeugd: 3e Nova de peuter, 2e Emma van Sliedrecht, 1e Izzy Pijnacken

Meisjes junior: 2e Sophie Schuurhuis, 1e Madelief de Kok

Meisjes senior: 2e Vera den Adel, 1e Irene Klok

Clubkampioenen

Clubkampioen jongens: 3e Joshua Langendoen, 2e Yorick Schuurhuis, 1e Max Beusmans

Clubkampioen meisjes voorgeschreven oefenstof: 3e Nova de Peuter, 2e Emma van Sliedrecht, 1e Izzy Pijnnaken

Clubkampioen meisjes keuze oefenstof: 3e Sophie Schuurhuis, 2e Irene Klok, 1e Madelief de Kok

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant