Afbeelding

Grote boeken- en platenmarkt in de Welkomkerk

Actueel 248 keer gelezen

Rockanje - Zaterdag 26 oktober wordt er een boeken- en platenmarkt gehouden voor KINDEREN IN DE KNEL. Er zijn heel veel lp's, boeken en cd's binnen gekomen uit verzamelingen van particulieren. Bij de lp's is ook een groot aantal 78 toerenplaten (meeste klassiek). Bij de lp's wat klassieke en veel populaire muziek.

Onder de binnen gekomen boeken zijn veel thrillers en romans, maar ook allerlei andere lees- en hobbyboeken. Aanbieding: de meeste romans of thrillers 3 kopen en maar 2 betalen. Verder staan de kasten vol met diverse boeken en ook staan er heel wat dozen met leesboeken. Deze keer ook een aantal knuffels die in de aanbieding gaan.

U bent uitgenodigd om te komen zoeken naar dingen waar uw belangstelling naar uit gaat. Zoals gebruikelijk gaat de volledige opbrengst naar KINDEREN IN DE KNEL. De mooie wenskaarten zullen deze dag ook niet ontbreken. Op de boeken- en platenmarkt kunt u terecht van 10 – 15 uur. Komt u ook? Koffie of thee is gratis. U kunt terecht op Hoogvlietlaan 23 in Rockanje. Inleveren van boeken en andere verkoopbare spullen kan tijdens de boekenmarkt of op afspraak via tel. 0181403749.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant