Het elftal van OVV ging graag op de foto met de pupil van de week. (Foto: Wil van Balen).
Het elftal van OVV ging graag op de foto met de pupil van de week. (Foto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

OVV klimt na zege op Botlek naar gedeelde tweede plaats

Actueel 450 keer gelezen

Oostvoorne – Door een afgetekende 5-1 zege op streekgenoot SC Botlek klom OVV afgelopen zaterdag naar de tweede plaats op de ranglijst in de derde klasse D. Die plek moet weliswaar worden gedeeld met KethelSpaland en Rijnmond Hoogvliet Sport, maar OVV bevestigde na de 3-3 puntendeling bij KethelSpaland tegen SC Botlek opnieuw dat het de blessuregolf die de club plaagt vooralsnog goed op weet te vangen.

André Breinburg was de speler die de ploeg van trainer Rob Vuik tegen SC Botlek de weg wees naar de klinkende zege. Hoewel de operator zich direct vanuit de nachtdienst aan de Zwartelaan had gemeld voor de derby, was dat aan zijn spel niet af te zien. Breinburg maakte als rechtsback de meters waar in het verleden Brandon Taylor patent op had. En aan de dreiging die Breinburg voor het Spijkenisser doel toonde was zijn voorkeur om als rechtervleugelspits te spelen goed af te lezen.

Beloond
De 1-0 van Ferrani van Vugt kwam uit een assist van Breinburg, die na de 2-0 van Alexander Wagner na rust zelf uit een vrije trap de 3-0 maakte. Daarna werd zijn dadendrang door Vuik beloond met een verhuizing naar de rechtervleugel, toen Jimmy Fenijn in het team kwam om de rechtsbackpositie te bezetten. Pascal van Hulst tilde in de slotfase de stand met twee goals nog naar 5-1.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant