Afbeelding

De kampioenen der kampioenen in actie in Oostvoorne

Actueel 489 keer gelezen

Oostvoorne - Op 9 en 10 november 2019 was tennisvereniging Oostvoorne (TVO) het decor voor de jaarlijkse jeugd eilandenkampioenschappen. Alle clubkampioenen, in diverse onderdelen, van verschillende tennisverenigingen streden om de titel eilandkampioen 2019!

Aan de eilandenkampioenschappen deden dit jaar 90 kinderen mee. Een mooi aantal wat garant zou staan voor spektakel. Het kampioenschap begon met een oranje event waar de jongste kinderen alles op alles zetten om te strijden om de titel. Dat de kinderen erg aan elkaar gewaagd waren, bleek uit de extra beslissingspartijen in verband met gelijke standen in de poules. Dit maakte het voor het grote aantal toeschouwers alleen maar spannender. Tussen de wedstrijden door werden zij door de catering verwend met allemaal lekkere hapjes.

Echter, het was niet alleen in de categorie Oranje spannend. Ook bij de andere leeftijdscategorieën waren er geweldige partijen, teveel om op te noemen, die finalewaardig waren. Lange rally's, prachtige winners en lange wedstrijden zorgde ervoor dat de toeschouwers niet van de tennisvereniging te slaan waren.

De finaledag begon koud, maar werd een mooie dag met een heerlijk zonnetje. De spelers haalden hun beste niveau uit zichzelf naar boven om zich uiteindelijk te kunnen kronen tot eilandkampioen in zijn of haar leeftijdscategorie. 

De winnaars waren:

Groen 2
1. Nienke van Rij, 2. Levi Noordhoek

Groen 1
1. Matthijs de Nooijer, 2. Luca Meerman

Meisjes enkel 10 t/m 14 jaar
1. Jill Groenewegen, 2. Yara Hoogvliet

Meisjes enkel 11 t/m 17 jaar
1. Yana Leijen, 2. Floor van der Roest

Jongens enkel 11 t/m 14 jaar
1. Yannick Meerman, 2. Jimmy Rietdijk

Jongens enkel 11 t/m 17 jaar
1. Daan Recourt, 2. Casper van Rij

Tennisvereniging Oostvoorne maakt graag gebruik van de gelegenheid om alle deelnemers te bedanken voor hun deelname. Ze zien jullie graag weer verschijnen op hun tennispark tijdens het Open Jeugdtoernooi in 2020!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant