V.l.n.r.Heidi Neubauer, Evelien Holleman, Sander Waalboer, Sylvia Oonk en Lesley van de Zande-van de Langkruis.
V.l.n.r.Heidi Neubauer, Evelien Holleman, Sander Waalboer, Sylvia Oonk en Lesley van de Zande-van de Langkruis.

Overhandiging eerste editie Bedrijvig Nieuw Voorne

Actueel 308 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op donderdag 14 november kregen drie bestuursleden van Business Club Nieuw Voorne, Sander Waalboer, Heidi Neubauer en Sylvia Oonk, de eerste editie van Bedrijvig Nieuw Voorne overhandigd door media adviseur Lesley van de Zande- van de Langkruis en redacteur Evelien Holleman van Groot Hellevoet Uitgeverij. 

In dit magazine zijn boeiende artikelen te lezen over ondernemers en ondernemen op Voorne. Voorzitter Sander Waalboer:  "Wij zijn zeer trots op deze eerste editie van Bedrijvig Nieuw Voorne. Eind 2016 heeft de samenvoeging tussen VHO en BCW plaatsgevonden waaruit Business Club Nieuw Voorne (BCNV)  is ontstaan. Bedrijvig Nieuw Voorne is een mooi vervolg op de VHO gids die eerder verscheen. Wij zijn heel tevreden over de prettige samenwerking met Groot Hellevoet Uitgeverij waarmee we een goede partner hebben gevonden om ons nieuwe magazine te verzorgen. En het spreekt voor zich dat we hopen ook het komende jaar weer veel nieuwe leden te mogen verwelkomen."

Bedrijvig Nieuw Voorne is een uitgave van Groot Hellevoet Uitgeverij onder auspiciën van Business Club Nieuw Voorne. De volgende editie van Bedrijvig Nieuw Voorne komt in het voorjaar van 2020 uit.  

Nieuwsgierig geworden? Hieronder kun je het magazine inzien. 

Wil je meer weten over BCNV kijk dan op https://www.bcnv.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant